Què passa si s’acaba la bateria?

Aquest curs vam participar en un projecte que tractava els perills de l’addicció als dispositius tecnològics que organitza la Paeria de Lleida.

Els mestres van proporsar-nos participar-hi perquè som una escola tecnològica i aprenem sobre tot el que afecta a l’ús de dispositius mòbils. Cal estar alerta a no estar moltes hores davant les pantalles.

Per això en aquest vídeo que vam fer per participar al concurs POSA’T EN ON podreu veure com quan s’acaba la bateria te n’adones si comences a tenir addicció o no.

energiafiable.cat

Posa’t en ON és un programa de l’Ajuntament de Lleida que pretén facilitar eines i estratègies als professionals dels centres educatius per promoure un bon ús dels dispositius mòbils.

Posa’t en ON” és un projecte dirigit a joves dels primers cursos de secundària que també es pot implementar, segons es valori per part dels educadors/es, a l’alumnat del cicle superior de primària (lligat a l’edat en la qual comencen a tenir el mòbil).

El projecte té com a punt de partida unes vídeo càpsules que pretén captar l’atenció dels i les joves en relació a diverses matèries que es volen abordar. S’han editat 4 vídeo-càpsules que tracten els següents temes: